top of page

PROGRAMHISTORIE

Etter etableringen av Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest i 2004, har festivalen etter hvert en rik programhistorie å vise til.

Så langt består festivalens programhistorie av over 400 arrangementer. Alle de seks kommunene i Lofoten har vært inkludert, og alle kirkene har vært i bruk. I tillegg har Lofoten Kulturhus og Meieriet Kultursenter etterhvert blitt faste arenaer. Flere mindre arrangementer har vært gjennomført i ulike gallerier, restauranter og kafeer. Sist – men ikke minst – har festivalen gjennomført flere arrangementer utendørs.

Siden 2004 har over 300 artister fra inn- og utland deltatt. I tillegg har flere orkestre som Kringkastingsorkesteret, Det Norske Kammerorkester og Oslo Camerata deltatt. Til sammen har våre deltakende artister fremført over 1100 musikalske verk.

Programmet er festivalens kjerneprodukt. Hvert år utvikles det nye programmer som trekker til seg publikum fra hele verden. Programhistorien er den beste referansen når det gjelder hva festivalen har oppnådd og er en viktig dokumentasjon for hva festivalen står for.

Les festivalens programhistorie fra 2004 og frem til i dag. Bruk søkefunksjonen om du ønsker å sortere på et enkelt år, komponist eller artist.

bottom of page